تعبير تقرير برجراف فقرة برزنتيشن بحث موضوع ملخص جاهز عن

موضوع تعبير باللغة التركية نص باللغة التركية منهاج التومر التركي نصوص تركية للمبتدئين مقالات باللغة التركية قصص تركية للمبتدئين تعلم الجمل في اللغة التركية
طلب كتابه باللغه التركيه عبارات باللغة التركية موضوع باللغة التركية نص باللغة التركية
نصوص تركية للمبتدئين صحة وهنا بالتركي سلمت بالتركي عبارات تهنئة باللغة التركية
الله يحفظك بالتركي تعلم اللغة التركية



Kızıldeniz
tanıtım
Kızıldeniz, Kuzey Afrika ile Ortadoğu arasında bulunan ve 1,977 kilometre uzunluğunda ve 300 kilometre genişliğinde ve 450 bin km uzunluğunda ve yaklaşık kabaca İspanya büyüklüğünde bir denizdir.
  
Kızıldeniz
Kızıldeniz okyanusa sadece Bab-el-Mandeb Boğazı ve Aden Körfezi ile 29 kilometre genişliğinde bağlanır ve şimdi Süveyş Kanalı'nın başlangıcından bu yana Akdeniz'e bağlanır.
Kızıldeniz, Cibuti, Eritre, Sudan, Mısır, İsrail, Ürdün, Suudi Arabistan ve Yemen'i sınırlar. Kızıldeniz tarayıcılar için çok önemli bir rol oynamaktadır: Tarayıcılar için Afrika'nın atlatılmasını önler.
Kızıldeniz turizm ve dalış
Kızıldeniz dünyanın en sıcak denizlerinden biridir (sular genelde 21 ile 25 ° C arasında değişir) ve istisnai güzelliği ile ünlüdür: görünürlük 200 metre derinlikte bile iyi kalır ... Onun iklimi nedeniyle çok avantajlı (mavi gökyüzü tüm yıl ve yaz aylarında çok sıcak kışın ılık arasında değişen sıcaklıklar), her yıl özellikle tatil turizm milyonlarca tür qu'Hurghada, Sharm el Sheikh ya çeken kızıl deniz El-Gouna, olağanüstü güzellikteki deniz suyuna hayran kalmaya başladı.
  
Hurghada yakınlarındaki sualtı peyzajı
Gerçekten de, çok sayıda balık veya güzel mercan gibi sualtı hayatının coşkusu ile ünlü olan Kızıldeniz'de birçok gövde var. Kızıldeniz, 1.000'den fazla omurgasız türü, 200 tür mercan ve en az 300 tür köpekbalığı ile doludur.
Kızıldeniz'de tüplü dalış
Dalış Mısır'da, renklerini ve zenginliğini fauna ve flora olarak sunan Kızıldeniz ile belirgin bir yer tutar. Yan taraftaki gezintilere, yan taraftaki antik siteleri ziyaret etmekten, Kızıldeniz'de her şey mümkündür. Hurghada'nın bazen çok derin bölgelerinden kurtulmak için otellerin daha güneyde Safaga ya da Qseir'e inşa edildi. Safari çadırları, dağınık olmayan alanlarda kenardan dalış yapmak için iyi bir alternatiftir.
İlgili okumalar: Kızıldeniz'de tüplü dalış
Kızıldeniz'de eğlenceli küçük detay

Bir kere Kızıldeniz'e vardığınızda, başka yerden daha iyi kayarsanız, şaşkın olmayın. Gerçekten de, Kızıl Deniz'deki tuz konsantrasyonu, denizlerden yoğun buharlaşma (yılda 2 metre buharlaşma!) Yüzünden okyanuslardaki 35'e karşı 1000'de 42'dir. Ve tuz suyu daha yoğun hale getirirken, cesetler daha iyi yüzer ...

Post a Comment

Previous Post Next Post