تعبير تقرير برجراف معلومات فقرة برزنتيشن بحث موضوع ملخص جاهز عن تعبير عن. تقرير جاهز عن السفر تعبير عن رحله الى معلومات
موضوع عن السفر باللغة السويدية
موضوع عن رحلة باللغة السويدية
موضوع سويدي عن رحلة
كتابة موضوع عن حفلة بالسويدي
موضوع عن الصيف باللغة السويدية
مواضيع باللغة السويدية
مواضيع sfi
كتابة رسالة باللغة السويدية
مواضيع سويدي كورش d

FÖRDELARNA OCH FÖRDELARNA AV REJA!

Här är alla fördelar och fördelar med att resa ... Jag ger dig massor av resetips men jag har aldrig berättat för dig vad alla dessa resor verkligen kommer att ta med dig.
Att resa är att upptäcka sig själv
När vi reser i flera månader lär vi oss lite för lite för att upptäcka en annan vinkel. I våra dagliga liv slår vi ofta ner i rutin och vi har alltid samma reaktioner på händelserna kring oss. Under resan går vi ut ur vår dagliga rutin för att möta nya situationer. Ofta stressande (åtminstone i början av resan), dessa situationer sätter oss ansikte mot ansikte med våra gränser ...
Att resa, vi lär oss mycket om oss själva och vår förmåga att hantera situationer som vi aldrig (eller sällan) innan ... Detta är en av de många fördelarna med resor!
Resa, vi lär oss att göra utan det överflödiga
Att resa ofta och under lång tid är det nödvändigt att hantera sin budget och vara nöjd med det stränga nödvändigt. En av de många fördelarna med att resa är därför vår förmåga att avstå från de överflödiga! Inga fler småätande mellan måltiderna (kakor och andra sötsaker är dyr resa ...), slutade onödiga tillbehör (en ryggsäck för tung väska är en resa börda) och avslutade impuls utgifter som gör oss att betala euro i onödan på under hela året.
När vi reser, inser vi allt vi kan göra utan i våra dagliga liv. Om du visste hur många saker jag sålde eller slängde bort innan jag gick till min världsturné, skulle du bli förvånad! Vi inser inte hur mycket vi ackumulerar många värdelösa saker i vårt dagliga liv ... Men en lång resa sätter idéerna på plats.
Att uppleva starka erfarenheter är bra för självförtroende!
Genom att resa, kommer vi att leva nya upplevelser och de kommer att låta oss stärka vårt sinne och lansera nya utmaningar, alltid mer galen! Till exempel, innan du går på en resa, jag vet inte att jag skulle kunna paragliden eller gå från träd till träd i djungeln med zip linjer! Dessa erfarenheter har lärt mig att det inte finns några rädslor som inte kan övervinnas och jag tycker att det här är en av de bästa sakerna med resor: du kommer att få självförtroende!

Resan hjälper till att påskynda processen om du har problem med att gå framåt i ditt liv. Varför? För i ett år av resan kommer du faktiskt att leva nästan 10 år av ditt livs hyperkondenserade sätt. Du kommer att uppleva många saker, träffa så många olika människor och lära dig mycket mer än att stanna tyst i din soffa!
Öppet för andra och till världen är det en av fördelarna med resan
När vi reser möter vi ofta många människor väldigt annorlunda än oss. Dessa människor, som vi aldrig hade haft chansen att träffa i våra dagliga liv, kommer att uppstå framför oss på en resa! Och det värsta är att det finns en bra chans att vi uppskattar dessa individer så annorlunda från de som vi vanligtvis stöter på ...
Resan låter dig öppna för andra, nya tankesätt men också nya sätt att leva ... Du kommer säkert uppleva ditt dagliga liv på en annan väg under din resa. Du kommer inte att se samma saker, eller äta på samma sätt, hela din biologiska rytm kommer att förändras under månaderna och det känns bra! En av fördelarna med att resa är att det låter dig komma ur ditt dagliga liv; en daglig ofta monotont och stressande ...
Skapa glada minnen som hjälper oss i dåliga tider
Resande skapar också minnen ... och glada minnen! När du möter svårigheter i ditt dagliga liv kommer du att minnas dessa värdefulla minnen, de hjälper dig att gå framåt. Du kommer också ihåg alla krogar du har upplevt under din resa och det här gör att du kan ta i perspektiv situationen där du befinner dig ...
Du kan också lita på dessa minnen för att skapa andra. För när vi kommer tillbaka från resan vill vi bara lämna! Lev ännu fler erfarenheter, upptäck fler nya saker och lär dig mer om världen och oss själva.
Men det finns fortfarande många andra fördelar och fördelar med resor (om du har andra fördelar, tveka inte att ge mig kommentarer, jag skulle gärna lägga till dem):
→ Att resa till nya språk.
→ Att resa som ett par eller med vänner för att stärka banden.
→ Avsluta stressen i vardagen.

→ För av

Post a Comment

Previous Post Next Post