موضوع انجليزي عن الماء للصف الثامن فقرة  برزنتيشن بحث موضوع ملخص جاهز باللغة الانجليزية  انشاء موضوع انجليزي عن ابدا قصير كيفية كتابة موضوع تعبير باللغة الانجليزية توجيهي قواعد كتابة تعبير  بالانجليزي طريقة سهلة لكتابة تعبير بالانجليزي موضوع تعبير انجليزي يصلح لكل المواضيع كتابة تعبير بالانجليزي عن نفسك وصف تعبير انجليزي يصلح لكل المواضيع موضوع انشاء شامل لكل المواضيع موضوع يصلح لجميع المواضيع موضوع تعبير انجليزي جاهز برجراف ينفع لاى موضوع  موضوع انجليزي عن الماء تعبير عن الماء بالانجليزي قصير وسهل فوائد الماء بالانجليزي قصير بحث عن الماء  عبارات  بالانجليزي طويل فوائد الماء للجسم  قصير وسهل بحث انجليزي عن تلوث الماء  فوائد شرب الماء بالانجليزي اهمية الماء بالانجليزي مترجم تعبير عن الماء بالانجليزي ثالث ثانوي برزنتيشن عن الماء بالانجليزي  برزنتيشن عن الماء بالانجليزي قصير  عن المياه المياه المائية خمس سبع ثمان تسع اربع جمل كلمات كلام مقال علمي مقدمة 


Solubilization Water can solubilize certain nutrients: carbohydrates, proteins, vitamins, minerals. This property is used when preparing soups or broths. The nutritional elements contained in the food are dissolved in the water that will be consumed or used for cooking other foods. It cuts large molecules into smaller molecules. Document 2 Example: hydrolysis of maltose in glucose. H2O The negative charges of the water molecule are grouped on the oxygen. These charges disrupt the bond between the two glucose molecules, which causes it to rupture. The two glucose molecules forming the maltose are then released. Notes: Water only allows an unstable emulsion with grease. Hot water with starch forms a starch paste. The starch will gorge with water and therefore swell; this property allows the manufacture of sauces. 3) Aw of water (activity water) Water is present in food in two forms. Document 1 Open water: Open water is mobile and retains all the properties of pure water. It is the available water The bound water: It is closely associated (by hydrogen bonds) with molecules and ions. This water is not available, especially for microorganisms

Post a Comment

Previous Post Next Post